Ponudba

Plesni nastopi

Plesni nastopi kot popestritev družabnih dogodkov, ki so pripravljeni za vašo priložnost

Pleševa različne plese v paru (standardni in latinskoameriški plesi), ter izvajava plesno-pevske točke, s petjem v živo, ter po Vaši želji izvedeva zabavno plesno animacijo za Vaše goste na Vašem dogodku. Poleg tega ponujava tudi povezovanje in vodenje prireditev – z veliko izkušnjami tudi na tem področju je Peter v vlogi povezovalca, plesalca in pevca nastopil že mnogokrat in vse takšne prireditve/dogodki so bili izjemni.

poglej video galerijo >

(svečane otvoritve, poroke, novoletne in druge zabave, konference, obletnice, proslave, konference, modne revije, presenečenja, ipd.)

Poučujeva plesalce tekmovalce športnega plesa; standardnih in latinskoameriških plesov

Imava veliko znanja in izkušenj pri poučevanja plesne tehnike in mehanike pri standardnih in latinskoameriških plesih in z veseljem predajava znanje naprej. Poučujeva individualno ali v zaključenih skupinah.

Poučujeva družabne plese  v  paru ;

Z več kot 17 letnimi izkušnjami v poučevanu plesa v paru znava predstaviti in približati ples v paru tudi popolnim začetnikom. Poučujeva različne plese; angleški valček, tango, dunajski valček, foxtrot, disco fox, rumba, samba, cha cha cha, jive, salsa, bachata, blues, argentinski tango, …

Če si želite osvojiti osnovne plesne korake ali obnoviti vaše plesno znanje , naju kontaktirajte.

Izvajava plesne tečaje za butične zaključene skupine; kolektiv v podjetju, skupina prijateljev, priprava na poročni ples …

Priprava na poročni ples

Želita pripraviti posebno plesno točko na vajino izbrano skladbo? Imava ogromno izkušenj tudi na tem področju in posebno za vaju sestaviva elegantno, romantično in atraktivno koreografijo, primerno vajinemu plesnemu znanju.

Če nimate plesnega partnerja – ni problema!

Izvajava individualne plesne ure – ples direkt –

tudi za tiste brez plesnega partnerja.

Zaplešite z nama … ples direkt! 🙂

Poleg plesa direkt, ponujava različne oblike individualnih ur plesa; privat ure plesa na domu, priprava na presenečenje, priprava na poročni ples, plesna osvežitev, plesna umiritev in plesna reiki terapija.

Reiki terapije izvajava oba. Sva oba Reiki mojstra in v svoje delovanje na področju plesa vključujeva tudi to znanje.

Izvajava Reiki terapije ena na ena in tudi na daljavo. Kontaktirajte naju in se bomo dogovorili za termin.

Delujeva v Plesnem centru Jenko v centru Ljubljane in v Dravljah v dvorani Doma Krajanov, kjer izvajamo plesna druženja za ljubitelje plesa v paru ob torkih in četrtkih.

 PLESNA DRUŽENJA DRUŠTVA KVAS

Paket “All Inclusive”

Paket ˝All Inclusive˝ zajema celoten program na prireditvi – od organizacije glasbe do izvedbe zabavnega/kulturnega programa: vodenje in povezovanje dogodka, animacija gostov s kratkim učenjem plesa, plesni nastopi, petje v živo, show program z ekipo It`s Showtime !

Pripravimo Vam razgiban show program, ki ga oblikujemo in priredimo glede na Vaše želje in posebej za Vaš dogodek.

Vsebina paketa se pripravi glede na Vaše želje in zahteve.

Kontaktirajte naju !