Društvo KVAS

Društvo Kvas – društvo za kulturo, veselje in aktivno sobivanje – organizira plesne vaje za ljubitelje plesa v paru, katere vodiva profesionalna plesalca, plesni par Peter Fileš in Maja Pucelj, ki s svojimi dolgoletnimi plesnimi izkušnjami predstaviva in približava ples v paru tudi popolnim začetnikom. Trikrat tedensko se plesno družimo z ljubitelji plesa v paru v Dravljah. Ob torkih in četrtkih predvsem utrjujemo plesno znanje v paru, ozaveščamo plesne geste med partnerjema, poglede in usklajeno dihanje v paru, ter se učimo plesnega bontona, ozaveščamo pokončno plesno držo, ozaveščamo geste, poglede in usklajeno dihanje v paru, ter se učimo plesnega bontona. Ob petkih pa obnavljamo znanje in preplesujemo. Oba sva REIKI terapevta, tako da v svoje delovanje vključujeva tudi ta znanja in sposobnosti.

Plesne vaje za ljubitelje plesa v paru potekajo v dvorani četrtne skupnosti Dravlje, na Draveljski 44 v Ljubljani ob torkih, četrtkih in petkih.

– VABLJENI NA PLES – Novi člani ste več kot dobrodošli, da se nam pridružite. Zaželjeno je, da pridete v paru, lahko pa se pridružite tudi posamezno. Če nimate plesnega partnerja, ni problema! Tudi to možnost vam nudimo v Društvu Kvas, in sicer PLES DIREKT – ZAPLEŠITE Z NAMA – Ste kdaj imeli željo plesati  z profesionalnim plesalcem/plesalko, pripraviti presenečenje za svoje najdražje ali zaplesati kot v tv oddaji Zvezde Plešejo? Tako Peter kot Maja sta izkušena pri učenju plesa v paru individualno – ena na ena .

Kontaktirajte nas in se bomo dogovorili za termin :

plesvparu@gmail.com

041724590 (Peter) , 031360340 (Maja)

Si želite plesati v zaključeni družbi svojih prijateljev in se naučiti ali obnoviti svoje plesno znanje plesa v paru? Kontaktirajte nas :

plesvparu@gmail.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja