Društvo KVAS

Društvo Kvas – društvo za kulturo, veselje in aktivno sobivanje – organizira plesne vaje za ljubitelje plesa v paru v Dravljah, katere vodita profesionalna plesalca, plesni par Peter Fileš in Maja Pucelj, ki s svojimi dolgoletnimi plesnimi izkušnjami predstavita in približata ples v paru tudi popolnim začetnikom. Trikrat tedensko se plesno družimo z upokojenci in starejšimi občani v Dravljah. Ob torkih in četrtkih predvsem utrjujemo plesno znanje v paru, ter ozaveščamo pokončno plesno držo. Maja in Peter sta REIKI terapevta, tako da v svoje delovanje vključujeta tudi ta znanja in sposobnosti. Ozaveščamo tudi medsebojne dotike, poglede in usklajeno dihanje v paru, ter se učimo plesnega bontona. Vsak petek pa je za člane društva Kvas plesni petek, kjer si priredimo ples, se zabavamo in naplešemo.

Plesne vaje v Dravljah potekajo v dvorani četrtne skupnosti Dravlje, na Draveljski 44 v Ljubljani:

TOREK , ČETRTEK: 12h – 14h  in   PETEK: 16:30h – 18:30h

Novi člani so več kot dobrodošli, da se nam pridružijo kadarkoli. Zaželjeno je, da pridejo v paru, lahko pa se pridružijo tudi posamezno. Edini pogoj je včlanitev v društvo Kvas.

Potrebne so predhodne prijave na mail: plesvparu@gmail.com

Če nimate plesnega partnerja, ni problema! Tudi to možnost vam nudimo v Društvu Kvas, in sicer PLES DIREKT – Ste kdaj imeli željo plesati  z profesionalnim plesalcem/plesalko, pripraviti presenečenje za svoje najdražje ali zaplesati kot v tv oddaji Zvezde Plešejo? Kontaktirajte nas in se bomo dogovorili za termin.

Kontakt : 041724590 (Peter) , 031360340 (Maja)

plesvparu@gmail.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>