Društvo KVAS

Društvo Kvas – društvo za kulturo, veselje in aktivno sobivanje – organizira plesna druženja za ljubitelje plesa v paru, katere vodiva profesionalna plesalca, plesni par Peter Fileš in Maja Pucelj, ki s svojimi dolgoletnimi plesnimi izkušnjami predstaviva in približava ples v paru tudi popolnim začetnikom.

Dvakrat tedensko se plesno družimo z ljubitelji plesa v paru v Dravljah in se imamo lepo, ko aktivno sobivamo ob plesu in glasbi. Poleg prijetnega druženja ob plesu in plesni glasbi, torej tudi utrjujemo plesno znanje v paru, ohranjamo pokončno plesno držo, ozaveščamo plesne geste in poglede med partnerjema, usklajeno dihamo v paru, ter se učimo plesnega bontona in ga tudi upoštevamo. Oba sva REIKI terapevta mojstra in v svoje delovanje pri vodenju skupine ljubiteljev plesa v paru vključujeva tudi ta znanja in sposobnosti. 

Plesna druženja za ljubitelje plesa v paru potekajo v dvorani četrtne skupnosti Dravlje, na Draveljski 44 v Ljubljani ob torkih in četrtkih.

12h-13.30h    plesno druženje za plesne pare 

14h-15h    plesno druženje za solo plesalke/plesalce

 

VABLJENI NA PLES 

Novi člani ste več kot dobrodošli, da se nam pridružite. Zaželjeno je, da pridete v paru, lahko pa tudi solo.

Če nimate plesnega partnerja, ni problema! Tudi to možnost vam nudimo v Društvu Kvas, in sicer ;  PLES DIREKT   ali   ZAPLEŠI PRO-AM

Ste imeli kdaj željo plesati s profesionalnim plesalcem/plesalko, pripraviti presenečenje za svoje najdražje ali zaplesati kot v tv oddaji Zvezde Plešejo? Tako Peter, kot Maja sva izkušena pri učenju plesa v paru individualno

– ena na ena – ples direkt – (pro-am)

Kontaktirajte nas in se bomo dogovorili za termin :

plesvparu@gmail.com

041724590 (Peter) , 031360340 (Maja)

Si želite plesati v zaključeni družbi svojih prijateljev, se naučiti ali obnoviti svoje plesno znanje plesa v paru?       Kontaktirajte naju.

Kontaktirajte naju, če bi želeli prejeti REIKI terapijo v živo ena na ena ali na daljavo in se bomo zmenili za termin.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja